• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Columbia ten koste van hoofdklasser verder in de beker

VOETBAL - Vooraf leek het voor Columbia een moeilijke klus te worden. Winnen van hoofdklasser Juliana '31 uit Malden maar Columbia bleek vanaf het beginsignaal de betere ploeg op de Winkewijert. Het werd uiteindelijk 2-0 voor de thuisploeg.

De hoofdklasser had in de vorige ronde nog eersteklasser CSV Apeldoorn via een penaltyserie verslagen op Sportpark Orderbos maar bleek niet opgewassen tegen het geweld van de geel-zwarten. Columbia domineerde de wedstrijd en werd na elf minuten gevaarlijk, toen de bal via een tegenstander de paal raakte. Na een half uur spelen moest Juliana ’31 verder met tien man, nadat de aanvoerder een onbehouwen tackle uitvoerde op het middenveld.
Beide elftallen zagen een treffer afgekeurd worden wegens buitenspel. In de 77e minuut kreeg Columbia een vrije trap kreeg vanaf ongeveer 22 meter. Jop van der Linden schoot hard binnenn. Juliana ’31 ging vervolgens vol voor de gelijkmaker, maar daardoor werden de ruimtes groter. Leon de Bok profiteerde in de 87ste minuut.
Trainer Mulderij gaf na afloop commentaar tegen Glenn van der Straten van de Stentor: ,,Wij willen niet alleen in de competitie naam maken, maar ook in de beker. Wij nemen het bekertoernooi serieus. Hopelijk spelen we in de volgende ronde ook thuis, want dan hebben we een grotere kans.”
Uitslag bekerduel
Columbia - Juliana ‘31 2-0 (0-0). 77. Jop van der Linden 1-0, 87. Leon de Bok 2-0.
Bron; de Stentor.
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Vibe
19:00 tot 20:00