RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Columbia tevreden met punt in Arnhem

VOETBAL - Columbia heeft vanmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen MASV. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag.

Door Belinda Kerkhove

De thuisploeg ging voortvarend van start en scoorde binnen 4 minuten de 1-0 en nog geen 2 minuten later hadden de Arnhemmers een uitgelezen kans om de voorsprong te vergroten. Toen na 20 minuten Jop van der Linden geblesseerd naar de kant moest, vreesden de geelzwarten een moeilijke middag.

Gelijkmaker

Columbia herstelde zich echter en kwam halverwege de eerste helft op gelijke hoogte nadat Huseyn Guveli een combinatie met Charlie van der Hulst fraai afrondde. Na de gelijkmaker hadden de Apeldoorners tot de rust het betere van het spel. Na rust zagen de toeschouwers een gelijk opgaande strijd waarbij beide teams een aantal kansen kregen.

Blessure scheidsrechter

Een kwartier voor tijd lag de wedstrijd even stil nadat de scheidsrechter vol werd geraakt bij een hard schot van Columbia-speler Stefan Derksen. Gelukkig kon de scheidsrechter verder en werd het de laatste minuten een open wedstrijd met kansen over en weer. Er werd echter niet meer gescoord en gezien het spelbeeld was een gelijkspel een rechtvaardige uitslag.

Aankomende week speelt Columbia weer een uitwedstrijd, tegenstander is Bemmel.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.