RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Columbia maakt groot deel selectie bekend

VOETBAL - Columbia maakte deze week nieuws bekend omtrent de selectie van het eerste team. Een groot deel van de spelers blijft ook volgend seizoen de 2e klasser trouw. Daarnaast verwelkomt de club ook twee verloren zonen.

Zo komen volgend seizoen Edilson José Coelho en Filp Arsic de Apeldoornse club versterken.

EDILSON JOSÉ COELHO
De 25-jarige Edilson komt over van CSV Apeldoorn waar hij slechts 1 seizoen heeft gespeeld. Edilson, die door vrienden ook wel Eddy wordt genoemd, is voor de vereniging geen onbekende. Hij heeft, oa samen met Leon de Bok, in de jeugd van Columbia gespeeld. Hij is daarna via jeugdteams van Go Ahead en FC Twente gaan spelen voor Rohda Raalte en CSV. Als aanvaller is hij op meerdere posities inzetbaar. 

FILIP ARSIC
De 21-jarige Filip komt over van HSC’21 (Haaksbergen). Filip heeft net als Edilson in de jeugd bij Columbia gespeeld en is daarna vertrokken naar jeugdteams van Go Ahead en FC Twente. Filip woont in Apeldoorn-Zuid en kan op het middenveld en in de aanval op meerdere posities uit de voeten. Ook hij vindt het erg leuk om weer terug te zijn op het ‘oude nest’.
BLIJVERS
Een groot deel van de huidige selectie ligt inmiddels vast. Zo blijven naast keeper Leroy de Boer in de achterhoede Danny Koorevaar, Erik Nammensma, Randall Diks, Mischa Hendriksen en Jop van der Linden. Op het middenveld hebben Boy Nuesink, Stefan Derksen en Rick van Lohuizen hun jawoord gegeven en voorin staan ook volgend seizoen Dylan de Bruin, Huseyn Guveli en Jesse Punt om voor de doelpunten te zorgen.
 
VERTREKKERS
Ook zijn er spelers die hebben aangegeven volgend seizoen niet meer voor Columbia beschikbaar te zullen zijn. Maikel Lange heeft inmiddels getekend bij VVOG en keeper Jorrit Brinkman verdedigt na de zomer het doel bij stadgenoot Robur et Velocitas. 
 
Staf
In navolging van hoofdtrainer Willem Mulderij zijn recent ook de contracten met keeperstrainer Gert Brouwer en 2e elftaltrainer Patrick van Amersvoort verlengd.
bovendien zullen Mar Verburgh en Rob Weijland ook komend seizoen elftalleiders van het 1e elftal zijn. 
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn