RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Columbia krijgt verdiende promotie

VOETBAL - Vandaag, dinsdag 26 mei kwam het voor Columbia verlossende telefoontje van de KNVB: Columbia speelt volgend seizoen in de eerste klasse. De club had er stiekem al een beetje rekening mee gehouden maar is toch erg blij nu het definitief is.

De ploeg van trainer Willem Mulderij krijgt daarmee volgens de kenners, datgene wat ze ook verdienen: promotie vanuit de tweede naar de eerste klasse. Columbia stond stevig aan kop in 2J en had na zestien wedstrijden al negen punten voorsprong op nummer twee FC Suryoye-Mediterraneo uit Enschede. Begin maart lag echter de competitie stil.
,,Dat was wel even schrikken”, geeft Mulderij aan de Stentor toe. ,,We stonden er natuurlijk fantastisch voor, maar dan ligt ineens de competitie helemaal stil. Even later werd verkondigd dat iedereen in de klasse blijft waar ze dat seizoen in speelden. Dat was een flinke domper.”

Al snel hoorden de Apeldoorners dat er beweging kwam in de verschillende klasses en dat er plekken vrij zouden komen. Er werd direct contact met de KNVB gezocht en daar hoorde men dat er een goede kans bestond om alsnog naar de eerste klasse te promoveren. De bevestiging hiervan kwam dus vandaag. 

Bron: website Columbia, website de Stentor

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn