RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Columbia aan kop in 2J

Door Jos Mulder

VOETBAL – Columbia won zondagmiddag in Enschede de topper tegen Suryoye-Mediterraneo met 0-1. Door de winst gaan de geelzwarten nu aan kop in 2J.

De beslissing in de wedstrijd viel, nadat er in de eerste helft niet echt veel gebeurde, een kwartier na rust. Charlie van der Hulst kwam mee naar voren en rondde doeltreffend een Apeldoornse aanval door het midden af (0-1). De Apeldoornse keeper Leroy de Boer moest vervolgens een paar keer flink in actie komen om de gelijkmaker te voorkomen. De Boer die al een paar wedstrijden op rij de nul heeft gehouden was na afloop meer dan tevreden: ,,Het was aan het einde nog wel even spannend maar eigenlijk zijn we niet echt in gevaar geweest. Vooraf hadden we al het gevoel dat we zeker niet kansloos waren en dat is deze wedstrijd wel gebleken.”

Ook winst voor WSV

WSV won in diezelfde klasse met 3-0 van Eilermark. Voor rust scoorde Damian Schipper na een half uur spelen de 1-0. Na de pauze was Ife Oduguwa twee maal succesvol voor de huidige nummer vijf in 2J.