RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Brons voor Selina Cicek

KARATE - Selina Cicek van Karate-do Smaal behaalde afgelopen weekend een derde plaats op het Lion Cup toernooi in het Luxemburgse Strassen. Cicek (15) behoort al enige tijd tot de top van de jeugd op het onderdeel KATA (schijngevecht). Vorige week behoorde ze ook in Almere tot de prijswinnaars toen ze daar voor de tweede keer het Open Nederlandse kampioenschap won. Haar derde plaats in Strassen was de beste Nederlandse prestatie, die ze bovendien deed in een heel sterk Europees veld.

Door de winst in Luxemburg zet de Apeldoornse ook een goede stap in de richting van plaatsing voor het EK 2020 dat in Budapest zal plaatsvinden. Op het EK dat eerder dit jaar werd gehouden behaalde ze al een vijfde plek. Dat was nog in de categorie onder 16 maar in 2020 zal ze als 16-jarige in de categorie onder 18 gaan deelnemen. Een zware opgave dus voor Cicek maar ze ziet het vol vertrouwen tegemoet. Ze weet wat haar mindere punten om aan te werken zijn en merkt dat ze telkens nog sterker wordt en meer zelfvertrouwen krijgt.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn