RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bram Langevoort zet punt achter topvolleybal

VOLLEYBAL - Vanwege aanhoudend blessureleed zet Bram Langevoort noodgedwongen een punt achter het spelen van topvolleybal bij Draisma Dynamo. ,,Door verscheidene blessures lukt het me niet meer om te presteren op het niveau dat ik van mezelf eis”, licht de 26-jarige passer/loper het voor hem ingrijpende besluit kort toe.

De Vaassenaar maakte de afgelopen twee seizoenen deel uit van de selectie van Dynamo. Met het winnen van de nationale beker konden in 2019 de kurken van de champagneflessen, hét persoonlijke sportieve hoogtepunt voor Langevoort. Voordien kwam hij uit voor Blok EVC, SV Dynamo, Alterno en Advisie/SSS.

Ondanks de lichamelijke ongemakken die hem kwelden kijkt Langevoort met een voldaan gevoel terug op zijn verblijf bij Dynamo. ,,De afgelopen twee jaar bij Dynamo waren superleuk en leerzaam. We hebben beide jaren een competitief team gehad waarmee we konden strijden voor de prijzen. Dynamo is een enorm mooie club met een fanatieke aanhang. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor de afgelopen twee jaren.”

Langevoort hoopt zijn volleyballoopbaan in de toekomst nog wel op een lager niveau te kunnen voortzetten. “Wat ik komend seizoen ga doen wat betreft volleybal, is nog niet zeker. Ik wil nog wel blijven spelen, maar in welk team dat zal zijn moet nog blijken. Het zal sowieso bij Dynamo zijn.”

Bron: website Dynamo.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn