RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Blessure Deelstra nog onduidelijk

ATLETIEK - Marathonloopster Andrea Deelstra weet nog steeds niet welke mysterieuze blessure ze heeft overgehouden aan haar marathonavontuur in Berlijn. Afgelopen zondag kreeg ze na afloop last van pijn in haar linkerbeen. Ze miste daar de limiet voor deelname aan de Olympische spelen in Tokio volgend jaar.

Na haar finish kon ze niet meer op haar benen staan en is ze door haar begeleiders weggedragen en liggend vanuit Duitsland weer naar Apeldoorn vervoerd. Twee dagen later kan ze nog steeds niet zelf lopen maar alleen op bed liggen. Morgen zal in het ziekenhuis onderzoek plaatsvinden om te bepalen wat er nu exact aan de hand is. Dat heeft weer consequenties voor haar revalidatie en het komen tot plan B om alsnog het ticket voor deelname in Tokio binnen te kunnen halen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn