RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Billenkoek voor AGOVV en Prins Bernard

Voetbal – CSV nam drie punten mee uit Doetinchem, maar AGOVV en Prins Bernard kregen een flinke nederlaag te slikken. AGOVV ging met 4-1 ten onder in Veenendaal en De Veluwe Boys waren veel te sterk voor thuisploeg Prins Bernard

CSV Apeldoorn

De enige treffer in het duel van CSV tegen DZC ’68 werd gemaakt door Steven van Es in de 73e minuut. Hoewel de thuisploeg veel sterker was gingen de Apeldoorners er met de drie punten vandoor. Volgens de officiële clubtwitteraars pure diefstal:”CSV Apeldoorn wint met 0-1 en steelt drie punten. Wie deze wedstrijd met eigen ogen heeft gezien al beamen hoe ongelofelijk het is dat CSV Apeldoorn hier gewonnen heeft.”

AGOVV

Na een 01- voorsprong op slag van rust in de eerste helft door Marco Hopman die vanuit een vrije trap zijn voet op de juiste wijze tegen de bal wist te zetten, ging het in de tweede helft volledig mis voor de Apeldoorners.Al na 10 minuten komt Veenendaal langszij (1-1) en vijf minuten later staat het al 2-1 voor de thuisploeg. Na 70 minuten spelen blijft de vlag van de grensrechter omlaag, terwijl Apeldoorn buitenspelt claimt. De treffer telt echter en betekent de 3-1 achterstand voor AGOVV. Vlak voor tijd bepaalt Veenendaal de definitieve eindstand (4-1).

Prins Bernard

De thuisploeg uit Uddel had op eigen veld weinig in te brengen tegen Veluwse Boys. De formatie uit Garderen stond met de rust al op een comfortabele 0-3 voorsprong en breidde deze na de theepauze met nog twee treffer uit naar een voor Prins Bernard ontluisterende 0-5 eindstand.