RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Benefietwedstrijd voor omgekomen Loes

KORFBAL - Op vrijdag 6 september spelen twee gelegenheidsteams van de korfbalverenigingen KV Apeldoorn en het Vaassense Regio ’72 een benefietduel ter nagedachtenis aan de omgekomen Loes uit Epe.

Zij overleed in juli na een noodlottig ongeval met haar fiets in de omgeving van Oene nadat zij op de terugweg was van een avondje uit. De 18-jarige Loes kwam uit voor beide korfbalverenigingen. Afgelopen seizoen speelde ze voor KV Apeldoorn en ze zou dit seizoen weer terugkeren bij haar oude club Regio ’72, waar ze van jongs af aan al actief was. De opbrengst van de benefietwedstrijd die start om 19.30 uur in Vaassen, gaat naar het Wereld Natuur Fonds.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn