RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bekerwedstrijd Victoria Boys afgelast wegens coronabesmettig

VROUWENVOETBAL - Het voor aanstaande zondag geplande bekerduel tussen de vrouwen van Victoria Boys en de Witkampers gaat niet door. Bij één van de speelsters van de Apeldoornse formatie werd afgelopen week Corona vastgesteld waardoor het gehele team nu in quarantaine zit. Een betrouwbare bron binnen de vereniging bevestigd dat het om slechts één geval gaat en dat de club meteen de KNVB heeft ingelicht en de hiervoor geldende regels volgt. Het gehele eerste vrouwenteam van Victoria Boys zit daardoor de komende dagen nog in thuisisolatie. Voor het duel is nog geen nieuwe datum vastgesteld.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn