RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Aquapoldromannen doen goede zaken

WATERPOLO – De mannen van Aquapoldro hebben goede zaken gedaan in de strijd om de bovenste plaatsen. In zwembad de Sprenkelaar werd Deltasteur met 16-11 verslagen. Halverwege leidde de thuisploeg al met 7-1. Nick Dalhuizen en Remco Ruimerman waren met ieder vier treffers de meest scorende spelers aan Apeldoornse zijde. Wouter Uittenhout, die wegens een schorsing vanaf de kant moest toekijken, zag dat zijn team niet in de problemen is geweest: ”We hadden drie mannen van Heren 2 erbij en die brachten de nodige ervaring mee. Ondanks dat we drie spelers misten waren we toch sterker.” Door de winst blijft Aquapoldro volop meedoen bovenin.

De vrouwen verloren uit met 10-7 tegen de Spreng. Volgens coach Harold Wijngaards bleven de twee teams de eerste helft in elkaars spoor (4-4), maar werd in het derde kwart door de thuisploeg het verschil gemaakt:” We waren goed aan elkaar gewaagd, maar gingen vanaf de derde periode meer en meer tegen onszelf spelen. We verloren de focus op het spelletje en waren met andere dingen bezig”, aldus Wijngaards. In het begin van de vierde periode kwamen de Apeldoornse vrouwen door een treffer van Judith Neuteboom nog met 6-7 voor, maar daarna was het de Spreng wat de klok sloeg. Door deze nieuwe nederlaag zakken de vrouwen van Aquapoldro naar de onderste regionen.

 

Uitslagen Waterpolo

Mannen

3e divisie: 18.15 u. Aquapoldro 1 – Deltasteur: 16-11

Vrouwen

1e klasse: 18.00 u. de Spreng - Aquapoldro 1: 10-7

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn