RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Aquapoldro wint en verliest

WATERPOLO - Wisselende resultaten voor de waterpoloërs van Aquapoldro zaterdagavond. De mannen wonnen, de vrouwen verloren hun tweede wedstrijd.

De mannenploeg moest op bezoek bij ZPC de Hof. Zonder Erik Uijttenhout en met jeugdspeler Bart Grobben en Wilfred Dennekamp uit het tweede op doel, werd het een spannende wedstrijd in Markelo. Bij de rust leidde de Apeldoornse formatie met 3-5 en aan het begin van de vierde periode was die voorsprong uitgelopen naar 6-10. Toch kwam de Hof nog terug tot één doelpunt. “Voornamelijk een conditionele kwestie”, aldus speler Wouter Uijttenhout. “Wij hadden slechts twee wissels op de bank tegen vier van hun. Dat gaat je aan het einde van zo’n partij opbreken. Dat we toch wonnen was mede te danken aan het sterke optreden van onze keeper uit het tweede Wilfred, die menig bal eruit heeft weten te houden. Trouwens ook Bart Grobben heeft het heel goed gedaan.”

Bij Aquapoldro kwamen zes treffers uit de handen van Nick Dalhuisen, De overige vier treffer waren van Hugo Paalman, Jens van Laar, Hidde Buiting en Wouter Uijttenhout.

De vrouwen gingen met 13-4 onderuit tegen Thetis. Het was de tweede nederlaag op rij voor de vrouwen die dit seizoen worden gecoacht door Harold Wijngaards. Volgens aanvoerster Lida Hengeveld een uitslag waar weinig op af te dingen valt. Hengeveld:”Zij zijn vorig seizoen gedegradeerd en hebben veel meer ervaren speelsters die gewend zijn om op hoog niveau te spelen. Wij hebben in principe een goede wedstrijd gespeeld. Zeker beter dan vorige week. We wisten elkaar al beter te vinden en gaan daar ook de komende tijd verder aan werken. Met name ook aan ons positiespel zodat we niet op elkaars positie terecht komen als dat niet de bedoeling is”, aldus Hengeveld.

Voor Aquapoldro waren Lisa Hengeveld, Judith Neuteboom, Romy van Bijsteren en Marit ter Smitten verantwoordelijk voor de vier Apeldoornse treffers.

Waterpolo

Mannen 3C: ZPC de Hof – Aquapoldro H1: 9-10

Vrouwen 1A: Thetis – Aquapoldro D1: 13-4

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn