RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Aquapoldro start eeuwfeest met online borrel

ZWEMMEN - Apeldoorn - Zwemvereniging Aquapoldro bestaat op 13 februari 100 jaar. Aquapoldro is de voortzetting van de Apeldoornse Zwem- en Poloclub (AZC) en Zwem- en poloclub 'Zevenhuizen'. AZC is opgericht op 13 februari 1921.

Aquapoldro is er voor jong en oud en biedt diverse disciplines aan: Waterratten voor de jongste leden, Masterzwemmen, Wedstrijdzwemmen, Waterpolo en Triathlon. Aquapoldro heeft ongeveer 450 leden.

Aquapoldro gaat het hele jaar aandacht besteden aan haar jubileum met een veelheid aan activiteiten voor leden en niet-leden. Vanwege Corona/Covid19 en omdat de zwembaden nog steeds gesloten zijn, start Aquapoldro met een online borrel op zaterdag 13 februari voor haar leden. Elk lid kan een Goodie Bag ophalen met de ingrediënten hiervoor via een Corona proof drive through op het parkeerterrein van Zwembad Malkander. In de loop van het jubileumjaar staan er nog veel meer activiteiten op stapel.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn