RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Aquapoldro hard onderuit

WATERPOLO - Aquapoldro verloor zaterdagavond in de derde divisie C kansloos van VKC’03 (9-20). Een nederlaag die volledig te wijten was aan eigen onkunde, volgens speler Erik Uijttenhout. ,,Het was droevig. We waren vanavond lang niet goed genoeg”, vervolgt Uijttenhout. ,,We missen natuurlijk onze sterspeler en topscorer Nick Dalhuisen, maar hij is aan de beterende hand en we hopen dat hij er over een paar weken wel weer bij is. Vandaag lieten we het gewoon collectief afweten. We liepen de hele wedstrijd achter de feiten aan. Bovendien zat er door miscommunicatie bij ons geen speler van het tweede op de bank terwijl dat wel had gekund. Er was gewoon niemand gevraagd. Dat kan natuurlijk niet. “

Aquapoldro moet de komende weken hard aan de bak. D eploeg staat momenteel tiende en heeft vijf punten meer dan Nunspeet. Die ploeg heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld zodat de voorsprong kleiner is dan dat iet lijkt. ZPC de Hof is momenteel hekkensluiter met negen punten uit elf duels.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn