RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse tenniskampioenschappen voorbij

TENNIS - De Apeldoornse Tenniskampioenschappen zijn weer voorbij. Afgelopen week streden ruim 400 deelnemers in meer dan 25 categorieën op diverse tennisparken voor de titel beste tennisser van Apeldoorn. De apotheose vond afgelopen zondag plaats op de accommodatie van TV Vego in Malkenschoten. Alex Vlessert, van de organisatie van deze editie sprak, namens TV Vego van een geslaags toernooi. “Een hele goede week, met alleen zaterdag een beetje regen zodat een aantal partijen binnen moesten worden afgewerkt, maar dat was eigenlijk allemaal snel geregeld en kort daarna brak het zonnetje weer door en konden we al weer buiten verder.”

De winnaar bij de mannen Roelof Ameshoff, won bij de mannen in drie sets van Roan Valk (5-7, 7-5, 10-4) en bij de vrouwen ging de titel in de hoogste categorie naar Manon de Rijk, die in de finale te sterk was voor Marke Zwaan (6-3, 6-3).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn