RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse tenniskampioenschappen

TENNIS – The Box Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2020 vinden plaats van vrijdag 28 augustus tot en met zondag 6 september. Het toernooi wordt alweer voor de 58e keer georganiseerd door de Apeldoornse Tennis Federatie.

Wie gaan dit jaar de huidige Apeldoornse kampioenen Manon de Rijk en Roelof Ameshoff (zie foto) opvolgen? Dat is de grote vraag voor de komende tennisweek. In verband met de coronamaatregelen is er dit jaar geen speciaal finalepark in het slotweekend; immers, een concentratie van tennissers en tennisliefhebbers op één complex is in deze periode niet wenselijk. Daarom worden gedurende de week bij alle tennisverenigingen finales gespeeld. Dit jaar vervalt ook de kidsmiddag, maar wel wordt de aanmoedigingsprijs uitgereikt.

De inschrijving voor deelnemers staat nog open op mijnknltb.toernooi.nl.

overgenomen van onze mediapartner uitgeverij Stedendriehoek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn