RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse schakers van start in Meesterklasse

SCHAKEN- Op zaterdag 28 september beginnen de schakers van Schaakstad Apeldoorn aan de reguliere competitie. Het team van MuConsult Apeldoorn komt uit in de Meesterklasse en begin de competitie met een wedstrijd tegen En Passant uit Bunschoten-Spakenburg.

Bij Apeldoorn speelt naast Grootmeester Roeland Pruijssers ook de nieuwste aanwinst van het team mee. Grootmeester Erwin L’Ámie uit Woerden die het team dit seizoen komt versterken en volgens teamcaptain Max Warmerdam momenteel tweede van Nederland is en vorig seizoen nog uitkwam voor de club uit Bunschoten-Spakenburg.Dat beloven dus spannende partijen te worden.

De wedstrijden worden gespeeld in Denksportcentrum Noord aan de Sleutelbloemstraat en beginnen om 13.00 uur. De partijen zijn live via schaakstad-apeldoorn.nl te volgen maar je bent ook welkom aan de sleutelbloemstraat, waar

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn