RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse medailles op NK schermen, Goud voor Chiang en Goossens

SCHERMEN - Op het NK Schermen in Amsterdam waren er afgelopen zondag medailles te vieren voor Apeldoornse deelnemers. De schermploeg van Surtout keerde aan het einde van de dag terug naar Apeldoorn met twee gouden en twee bronzen medailles. Goud was er voor Robert Goossens, die voor de tiende keer de titel op de sabel binnenhaalde. Bovendien waren er twee bronzen plakken voor Dirk-Jan Bouwman en Quinton Faas. Hoogtepunt van de dag was de titel voor Enli Chiang die de titel bij de dames op haar naam schreef bij het sabelschermen. Voor de 18-jarige Chiang was het de eerste nationale titel.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn