RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse korfballers wachten op eerste punten

KORFBAL – Het is de korfballers van KV Apeldoorn ook in de derde wedstrijd niet gelukt om te winnen. In Utrecht verloor Apeldoorn nipt van Synergo (20-17). Trainer Jan Tonny Visser moest het nog doen zonder Tiemen Ruiter, die vorige week met een spierblessure uitviel en naar verwachting deze week weer kan beginnen met trainen.

Visser van een flinke verbetering ten opzichte van vorige wedstrijd: ”We hebben driekwart wedstrijd erg goed gespeeld, maar begonnen weer veel te voorzichtig waardoor we meteen tegen een 5-1 achterstand aankeken. Dan hol je eigenlijk de hele wedstrijd achter de feiten aan”, aldus Visser. “Wel wisten we aan het einde terug te komen tot 1 punt (18-17) maar op dat moment verzuimden we, net als vorige week er over heen te gaan. Het feit dat we deze wedstrijd dan ook weer twee strafworpen missen helpt dan ook niet mee”, analyseert de oefenmeester van KV Apeldoorn.

“Dus al met al vind ik dat we onszelf deze wedstrijd tekort hebben gedaan. Een gelijkspel of zelfs een kleine overwinning zou voor mijn gevoel wel terecht geweest zijn.”

Volgende week is er een nieuwe kans voor KV Apeldoorn als de ploeg op bezoek mag bij Viko in Vianen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn