RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorns Hockeyoverzicht: Winst voor teams van AMHC, verlies voor Ares

HOCKEY – Zowel de mannen als de vrouwen van AMHC pakten een overwinning mee dit weekend. Bij Ares was het exact het tegenovergestelde. Beide teams verloren.

AMHC

De vrouwen van AMHC wonnen in Enschede onder leiding van de nieuwe trainer Wouter van Berckel met 2-3 van PW. Apeldoorn kwam tweemaal op achterstand maar dankzij goals van Janne Goedings, Carlijn Muntel en Tess Lijbers ging de punten toch mee terug naar Apeldoorn
Ook De mannen van AMHC wisten zondagmiddag te winnen. In Driebergen werd het 1-3 tegen Shinty. Jorth Pieterson scoorde de 0-1 uit een strafcorner en na de rust maakte Jan van Amerongen er zelfs 0-2 van. Toen het 1-3 werd, dreigde het nog even spannend te worden maar Pieterson maakte met zijn tweede treffer aan alle onzekerheid een einde voor de Apeldoorners.

Ares

De vrouwen van Ares konden tegen Wychen wederom niet winnen. Het werd 3-0 al was het spel wel beter dan de weken daarvoor. Volgens trainer Remco ten Have was de zege voor de ploeg uit Wychen wel terecht. De mannen van Ares konden ook al geen potten breken. Zij gingen in Anrhem met met 2-0 ten onder tegen HCM.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn