RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn is topcoach rijker

MOUNTAINBIKE - Apeldoorn is sinds deze week een topcoach rijker. Mountainbike-coach Han ten Hove behaalde afgelopen week het diploma topcoach 5 van de KNWU.

Deze opleiding, die ongeveer twee jaar duurt, is de hoogste opleiding die er bij de KNWU te behalen is. Onderdeel van zijn diploma was het opzetten van de BikeAcadamie in Apeldoorn, iets waar hij op zijn facebookpagina ook naar verwijst.

Ten Hove is momenteel hoofdtrainer bij mountainbikeclub Bar End. Onlangs was hij nog in het nieuws als de man die het nieuwe Bikepark Apeldoorn van de grond heeft getild.

Op zijn facebook pagina bedankt ten Hove diverse personenen waaronder Topmountainbiksters Puck Pieterse en Anne Terpstra.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn