RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ambitieus ZVV’56 wil vrouwenvoetbal uitbreiden

VROUWENVOETBAL - In het afgelopen seizoen heeft ZVV’56 maar liefst 4 damesteams in competitie weten te houden wat best een prestatie genoemd mag worden. Door de flexibiliteit van begeleiders en speelsters is dat gelukt. Voor het nieuwe seizoen wil ZVV’56 de vrouwenafdeling stapsgewijs versterken.

ZVV’56 heeft Namelijk de ambitie om uit te groeien tot de grootste damesafdeling van Apeldoorn En wil in het seizoen 2023-2024 zes vrouwenteams in competitie hebben.. Bij deze ambitie horen doelstellingen:

  • ZVV’56 vrouwen 1 komt uit in de 2e klasse, wat gezien wordt als de subtop van het Nederlands vrouwenvoetbal.
  • ZVV’56 vrouwen 2 speelt met een jonge talentvolle groep in de 5e klasse en heeft de afgelopen periode mogen wennen aan het seniorenvoetbal.
  • ZVV’56 Vrouwen 3 speelt in de vertrouwde 4e klasse
  • ZVV’56 Vrouwen 4 speelt in toernooi vorm 7×7 competitie op vrijdagavond

Voor de prestatieteams zijn we op zoek naar speelsters vanaf 16 jaar die prestatiegericht willen voetballen en het maximale uit zichzelf willen halen in een goede organisatie. Heb je interesse, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar de mogelijkheden.

Bron: website ZVV’56

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn