RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Alterno sterkste in volleybalderby

Door Jos Mulder

VOLLEYBAL – De vrouwen van Alterno mogen zich tot begin volgend jaar het beste vrouwenteam van Apeldoorn blijven noemen. Dan staat namelijk de return op het programma van de derby tegen SV Dynamo.  

In de met 60 personen maximaal gevulde Alternohal won de ploeg van Wilfried Groothuis met 3-1 afgetekend van de vrouwen van Dynamo, getraind door Michael Beugelsdijk en Jorg Radstake. Alleen set drie ging met 24-26 naar de gasten uit het Omnisport, die lopend of met de fiets naar de Alternohal waren gekomen. De overige sets (25-12, 25-19 en 25-16) waren afgetekend voor de sterk verjongde thuisploeg.

Ambities

Het verschil zat ‘m met name in het betere serveren van de thuisploeg die vorig jaar degradeerde uit de Eredivisie. Dynamo heeft de ambitie uitgesproken om hier ook naar toe te willen en gold voor aanvang van dit duel dan ook als favoriet. Voor Alterno is een terugkeer naar het hoogste niveau de komende jaren echter absoluut geen must. Trainer Groothuis, terug bij Alterno na een uitstap naar Sliedrecht Sport en Zwolle, heeft van het bestuur de opdracht gekregen om te gaan bouwen aan een nieuw team met een herkenbaar Alterno-gezicht en heeft een sterke verjonging doorgevoerd.  Tegenover de Stentor verklaarde Groothuis zich uitermate thuis te voelen bij de vereniging waar hij zelf ook als speler nog steeds actief is.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn