RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Albatross thuis heer en meester tegen Vaassen

Door Jos Mulder,

VOETBAL – Op de 2-0 overwinning van Albatross tegen Vaassen viel zondagmiddag weinig af te dingen. De ploeg van trainer Marco Wilmink was op eigen veld heer en meester en besliste na de rust met twee treffers de wedstrijd.

Albatross kent een betere competitiestart dan vorig seizoen. Toen eindigde de ploeg uit Ugchelen als twaalfde. Nu heeft de ploeg van Wilmink vier punten uit twee wedstrijden. Na het gelijke spel vorige week tegen Turkse kracht uit Deventer werd zondagmiddag Vaassen aan de zegekar gebonden.

Daan Molenbroek

Daan Molenbroek vervulde een hoofdrol bij de thuisploeg. Na de pauze maakte de 22-jarige jongeling, die afgelopen seizoen nog uitkwam in het vijfde team van de club, de openingstreffer toen hij een sprint over half veld koelbloedig wist af te ronden. Vervolgens werd Molenbroek, betonhersteller van beroep, in de zestien hard onderuit geschoffeld waardoor arbiter Dijkstra niets anders kon doen dan naar de stip wijzen. Aanvoerder Patrick de Valk liet zich het buitenkansje niet ontgaan en schoot onberispelijk binnen, al was er wel nog wat verwarring doordat Dijkstra de keeper van Vaassen te vroeg zag bewegen. Hij keurde echter het doelpunt vrij snel alsnog goed waardoor Albatross op een veilige marge van twee kwam. De 2-0 bleek uiteindelijk ook de eindstand.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn