RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Albatross 100 jaar

VOETBAL – Op 1 oktober 2019 bestaat voetbalvereniging Albatross 100 jaar. Deze dag is ook de aftrap voor een groot aantal festiviteiten binnen de vereniging met als eerste een officiële receptie. De feestweek zal duren tot zondag 6 oktober. Dan zal een afsluitend “Oktoberfest”een einde maken aan de activiteiten rond het jubileum. Op het terrein van de voetbalverenigingen komt een grote feesttent. Alle teams van de jubilerende vereniging zijn komend weekend vrijgesteld van competitieverplichtingen.

Het feestprogramma

Dinsdag 1 oktober: Receptie.

Woensdag 2 oktober: Jeugddag.

Donderdag 3 oktober: Quizavond bedrijven, verenigingen en buurten.

Vrijdag 4 oktober: Sportcafé + veiling.

Zaterdag 5 oktober: Grote feestavond.

Zondag 6 oktober: Oktoberfest/familiedag

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn