RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Asselse2mijl komt er weer aan

ATLETIEK - Al elf jaar rennen door Asselsestraat. Op vrijdag 4 oktober vindt alweer de elfde editie van de jaarlijkse Asselse2mijl plaats. In 2008 werd dit evenement geïnitieerd door bevlogen ondernemers van de Asselsestraat, De Apeldoornse Atletiekvereniging AV ’34 en de Gemeente Apeldoorn ter gelegenheid van het vernieuwen van de Asselsestraat. Tegenwoordig is het een traditie van groot formaat.
Potentiële deelnemers kunnen zich tot dinsdag 1 oktober online aanmelden voor deze supergezellige sportieve avond. Op de dag zelf is inschrijven nog mogelijk, vanaf 17.30 uur, bij het wedstrijdsecretariaat in Koningskind kinderopvang Apeldoorn Sprengenpark, Henri Dunantlaan 6.
Sinds vorig jaar zijn er twee categorieën voor volwassenen: de Asselse2mijl (start om 19.45 uur) en -4mijl (start om 20.15 uur). Om 18.10 uur begint een warming up voor alle kids-categorieën. Om 18.20 uur start de Gorkink Kidsrun van 1 kilometer voor jongens. Om 18.40 uur beginnen de meisjes. Er zijn bij de kindergroepen diverse leeftijdscategorieën: 4 tot en met 10 jaar en 11 tot en met 14 jaar.
Om 19.15 uur begint de Asselse0,2mijl Rollatorloop. Deze wedstrijd is voor dames en heren die in het dagelijks leven een rollator gebruiken. Ze worden om 18.45 uur verwacht ter hoogte van de winkel Zit en Relax (Asselsestraat 256). Daar wordt voor gezelligheid gezorgd en bereiden de organisatoren de deelnemers voor op de rollatorloop. Om 19.45 uur begint de Asselse2mijl (3,2 kilometer) voor dames en heren vanaf 15 jaar. De groep begint ter hoogte van Albert Heijn Sprengenpark. Een onderdeel van deze run is de InstalCenter Van Tongeren bedrijvenloop. Om 20.15 uur begint de Asselse4mijl (6,4 kilometer) voor dames en heren vanaf 15 jaar.
De Gorkink Kidsrun voor jongens en meiden is dit jaar weer gratis, net als de deelname aan de rollatorloop. Voor de Asselse2mijl zijn de inschrijvingskosten 5 euro per persoon. De inschrijvingskosten voor de Asselse4mijl bedragen 6,50 euro per persoon.

Kijk voor meer informatie op www.asselse2mijl.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn