RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

AGOVV is jarig

VOETBAL - AGOVV bestaat op 25 februari alweer 107 jaar. Om dit te vieren heeft de evenementencommissie van de Apeldoornse voetbalvereniging op zaterdag 29 februari een feestavond ingepland die om, hoe kan het ook anders, 19.13 uur begint.

De avond staat bol van de festiviteiten. Zo zal de muzikale noot door de ‘Gouwe Ouwe Dans Band’ worden verzorgd en wordt er een recordaantal van zestien jubilarissen gehuldigd.

Hieronder vind je het programma van de feestavond.
19.13 uur zaal open.
20.00 uur welkomstwoord voorzitter.
20.15 uur start optreden Gouwe Ouwe Dans Band.
21.00 uur huldiging jubilarissen.
21.30 uur Rad van Fortuin.
21.35 uur 2e sessie Band.
22.20 uur Rad van Fortuin.
22.30 uur 3e sessie Band.
23.30 uur Einde optreden Band.
23.35 Laatste Ronde...

De Gouwe Ouwe Dans Band bestaat uit muzikanten, die nummers willen spelen waar zij vroeger zelf op dansten. In de kelders, stegen, kroegen en disco’s van weleer gingen ze uit hun bol, op de muziek van een live band. Waar heb je dat vandaag de dag nog!

Deze band wil hun passie voor dans en muziek overbrengen op het publiek. Muziek maken is plezier en dat stralen de leden van de Gouwe Ouwe Dans Band uit, mede door een bijzondere en gevarieerde mix van rock, funk, disco en pop. Ervaren muzikanten die een goede show neerzetten en een lekkere gouwe ouwe sfeer neerzetten! Dus voetjes van de vloer dansen maar. Kortom een gezellig avondje genieten met de Gouwe Ouwe Dans Band.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn