RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

AGOVV in programma de Vereniging

RADIO - Woensdag 16 oktober is in het programma de Vereniging de Apeldoornse voetbalvereniging AGOVV te gast. Tussen 20.00 en 21.00 uur voelt Edwin Bloemendaal twee bestuurders van AGOVV aan de tand over het reilen en zeilen van hun vereniging. Uiteraard is er ook tijd om herinneringen op te halen en naar muziek te luisteren.

Voetbalvereniging AGOVV heeft een rijk en roemrucht verleden, maar staat ook stevig met twee voeten in het heden en werkt aan een vitale toekomst. Het reilen en zeilen binnen de club is woensdagavond onderwerp van gesprek in het radioprogramma De Vereniging van RTV Apeldoorn. 

In dit programma krijgen Apeldoornse verenigingen, stichtingen, clubs, koren en toneelgezelschappen de kans zich een uur lang te presenteren aan de luisteraars.

AGOVV’s vice-voorzitter Ton van Beek en oud-preses Gert Sangers schuiven van 20.00 tot 21.00 uur aan om te praten over het toen en nu op sportpark Berg en Bos. Daarbij zullen ze zeker ook ingaan op de ambities en de plannen voor de komende jaren bij AGOVV. Het gesprek wordt afgewisseld met muziek die Ton van Beek en Gert Sangers zelf hebben gekozen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn