RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Accuraatheid belangrijker dan lenigheid: penningmeester gezocht voor gymnastiekvereniging

.

Gymnastiekvereniging Novitas is dringend op zoek naar een penningmeester die zich wil inzetten voor deze mooie vereniging met circa 450 leden van jong tot oud. Een vereniging die zich enthousiast inzet om heel Apeldoorn te laten sporten. Heeft u affiniteit met sport en draagt u onze vereniging een warm hart toe dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Van u verwachten wij dat u accuraat kunt werken en een financiële achtergrond of interesse heeft. De huidige penningmeester besteedt gemiddeld 10 uur per maand aan de werkzaamheden en is zeker bereid voor overdracht zorg te dragen.

Lijkt het u een mooie uitdaging en wilt u deze vereniging mede ondersteunen met een enthousiaste club mensen, reageer dan hieronder.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn