RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Szymanski en van Leer completeren selectie Groen Wit'62

VOETBAL - De seniorenselectie voor de nieuwe voetbaljaargang wordt versterkt met Aaron van Leer en Artur Szymanski. Met hun komst naar sportpark De Maten is de selectie van hoofdtrainer Marcel Vink en 2e elftaltrainer Ali Aygun compleet.

Aaron van Leer

Aaron is geen onbekende binnen de club. De 18-jarige dribbelaar met voetbalgogme stamt uit een heuse Groen Wit-familie. Opa Peter was jarenlang teammanager bij het 1e elftal, vader Marcel heeft zijn hele voetballeven op sportpark De Maten doorgebracht en oom Wilfred Brouwer speelde in zijn gloriejaren in het 1e elftal van onze club. En zo worden vast nog andere familieleden die onze groenwitte kleuren verdedigen of verdedigden vergeten. Het was dan ook een logische optelsom dat Aaron als jongetje van 5 jaar bij Groen Wit ging spelen. Als lid van de derde generatie Van Leer bij Groen Wit. Al snel bleek Aaron over bovengemiddeld talent te beschikken, waardoor hij eerst door FC Twente en later door Go Ahead Eagles werd opgepikt. Na de laatste 4 seizoenen bij WSV op divisieniveau te hebben geacteerd, is Aaron nu vastberaden te helpen om Groen Wit naar een hoger level te tillen. Zowel in Jo17-1 als in Jo19-1 was Aaron aanvoerder van zijn team, dus verantwoordelijkheid nemen is hem niet vreemd. Daarnaast heeft hij al diverse wedstrijden in WSV 1 gespeeld en was hij binnen het Apeldoornse voetbalgilde de afgelopen weken een zogenoemd begeerd object. Gelukkig koos hij voor zijn oude liefde. Aaron zal zich in de voorbereiding concentreren op één van de middenveld posities, waar hij gewend is om te spelen en waar hij zijn overzicht en passing goed kan etaleren. Aaron, welkom thuis kerel en ontzettend veel plezier en succes toegewenst!

Artur Szymanski

De 19-jarige Artur is één van de zeldzame nieuwkomers zonder Groen Wit-verleden. Wel een heel belangrijke nieuwkomer, want in de huidige seniorenselectie hebben we te maken met een krapte aan goede selectiekeepers. Artur heeft zijn jeugd doorgebracht in de jeugdselecties van Apeldoornse Boys en ZVV'56, alvorens hij als B-junior bij WSV neerstreek. Daar maakte hij het afgelopen seizoen deel uit van de 2e selectie. Artur is gedreven, een sporter pur sang getuige zijn opleiding op het CIOS waar hij 3e-jaars student is.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn