RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

A1 Biljarts start met nederlaag

BILJARTEN - In de Eredivisie driebanden, de Buffalo League zijn de Apeldoornse driebanders de competitie zondag gestart met een nederlaag. In Apeldoorn werd het tegen Bousema uit Lochem 2-6, na een 0-4 tussenstand. Van de vier partijen wist alleen Richard Bitalis zijn partij te winnen. De overige drie wedstrijden gingen verloren. Addy Wienk verloor zijn partij in 28 beurten van Frans van Schaik en Kay de Zwart kon net niet op tegen Wesley de Jager. In 41 beurten werd het 35-40. In het tweede deel van de wedstrijd won Richard Bitalis zijn partij wel. In 34 beurten was hij met 40-22 Stefan Galla ruim de baas. Christian Rudolph verloor zijn partij eveneens, maar de nederlaag was nipt. Tegenstander Johan Loncelle wist in een finale met vele missers toch zijn hoofd het meest koel te houden en trok na 35 beurten de partij met 38-40 naar zich toe. JM.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn