RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sporthuldiging Apeldoorn wordt sportgala

APELDOORN - Na een aantal jaren onderdak te hebben gehad in het gemeentehuis is het tijd dat de sporthuldiging verhuist naar een nieuwe locatie. Op woensdag 12 februari 2020 zal het gala plaatsvinden in schouwburg Orpheus.

Spetterend gala
Dit is het idee van de Sportraad, gemeente Apeldoorn en Accres. Ook nieuw is dat  de huldiging vanaf volgend jaar een heus gala zal worden waarmee de sport in Apeldoorn wordt geëerd. Met demonstraties en uitreikingen belooft het zelfs een spetterend gala te worden.

Kaarten voor het sportgala in Orpheus zijn vanaf 5 januari gratis verkrijgbaar via www.orpheus.nl (maximaal 2 per persoon).

Vernieuwde uitreikingen
Het nieuwe gala kent drie prijzen, vrijwilliger van het jaar, sporttalent van het jaar en de sportprijs. Laatstgenoemde prijs wordt uitgereikt aan een vrouw, man, ploeg of sporter met een beperking met een zeer opvallende prestatie in het sportjaar 2019. Uiteraard worden ook de sportpenningen uitgereikt aan alle Apeldoornse sporters die in 2019 een unieke prestatie hebben geleverd.

Vrijwilligers, talenten of sporters aanmelden
Heel sportminnend Apeldoorn kan tot en met 3 januari 2020 vrijwilligers, talenten of sporters voor de sportprijs aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op de website www.sportraad.nl voor de criteria om sporters/vrijwilligers aan te melden. Een deskundige jury zal uit alle aanmeldingen winnaars aanwijzen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn