RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportactiviteiten in de voorjaarsvakantie

Sportservice Apeldoorn houdt van 27 februari tot en met 3 maart sportactiviteiten voor elke leeftijdsgroep. Dit gebeurt in samenwerking met verschillende sport aanbieders.

 

De activiteiten zullen op verschillende plekken in Apeldoorn worden georganiseerd. Bijvoorbeeld bij Kinderparadijs Malkenschoten en bij De Klup.

 

E-Sports Instuif

Voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar is het mogelijk om naar de E – Sports Instuif bij De Klup te gaan. Sportservice Apeldoorn en De Klup bundelen de krachten om kinderen digitaal te laten sporten. De tafels en stoelen moeten plaats maken voor Playstations en computers.

 

Binky’s beweegplein voor kleuters

Binky’s beweegplein vindt dit keer plaats bij Kinderparadijs Malkenschoten. Over het park zijn 10 beweegactiviteiten uitgezet die je zelf kan gaan uitvoeren. Ook Binky gaat mee sporten.

 

Wijkspelen

In de wijken Apeldoorn Noord – West en Zuid – West worden de wijkspelen georganiseerd. Voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 wordt er een leuk en gevarieerd sportaanbod aangeboden. Zo kun je opeens mee gaan doen met een nieuwe sport en maak je vooral plezier met andere kinderen.

 

Dit is slechts een klein deel van het programma. Vooraf aanmelden is voor sommige activiteiten verplicht. Kijk hier voor het hele programma en eventuele aanmelding.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn