• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sponsor een kerstpakket

Het Leger des Heils wil 100 kerstpakketten uitdelen, maar heeft daar onvoldoende geld voor.

Ondanks dat we in een vreemde en onzekere tijd leven, zijn ze bij het Leger des Heils toch al druk in de weer met de organisatie van de kerstpakketten. Het is dit jaar anders dan anders. Niet alleen omdat ze beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid, maar vooral omdat de mensen van het Leger des Heils zien dat steeds meer mensen aankloppen voor hulp en ondersteuning.

Zo lang je je kan herinneren is de decembermaand een maand van gezelligheid en iets extra’s. Echter, steeds meer mensen raken hun baan kwijt of krijgen met een faillissement te maken, ze raken in de schulden en daardoor is er veelal ook geen geld en geen energie meer om iets ‘extra’s’ te kunnen doen.

Voor een groeiende groep inwoners van Apeldoorn zal het in de komende maanden niet beter worden. Daarom wil het Leger des Heils alles op alles zetten om 100 goed gevulde kerstpakketten uit te delen. Echter, hun middelen zijn niet toereikend. Daarom houden ze de actie ‘Sponsor een kerstpakket’.

Het is mogelijk om voor €22,- een kerstpakket te sponsoren. Ook het sponsoren van een ‘half’ kerstpakket à €11,- is mogelijk.

Help je mee? Dit is mogelijk door een bedrag over te maken op NL51 RABO 0393 1158 87 onder vermelding van "Kerstpakkettenactie 2020".

Voor meer informatie kan je terecht op 06-25152176

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Swing and Sweet
20:00 tot 21:00