RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Splitsing activiteiten Klarenbeeks ingenieursbureau

Advies en ingenieursbureau AKOS, gevestigd in Klarenbeek, heeft zijn activiteiten gesplitst. Het ingenieursbureau behoudt de naam AKOS B.V. met de diensten Engineering & Development, Projectsupport, Projectmanagement en Executive Interim Management. De recruitmentservice van AKOS gaat zelfstandig verder onder AKOS T-Level B.V.

 

Naast de splitsing en de nieuwe naam voor de recruitmentdienstverlening, brengt deze nieuwe weg ook een verandering in de aandeelhouders en directie met zich mee. MT-leden Ferry Boers en Reinier Jansen nemen samen de aandelen en directie van advies- en ingenieursbureau AKOS van Ben van Vuuren over. Ben van Vuuren gaat verder als directeur/eigenaar van AKOS T-Level. ,,Na jarenlang onder één en dezelfde naam werd het tijd om een nieuwe weg in te slaan”, vertelt Ferry Boers. ,,Met deze nieuwe organisatie structuur blijft de jarenlange samenwerking behouden, maar kunnen zowel AKOS als AKOS T-Level zich optimaal richten op hun groei ambities.”

 

Verschillen tussen AKOS en AKOS T-Level

AKOS is een advies en ingenieursbureau gericht op het ontwikkelen van de industrie. Ze proberen oplossingen te vinden voor allerlei uitdagingen in de techniek. AKOS T-Level is een gespecialiseerd recruitment voor hbo- en wo opgeleide technische professionals voor de proces-en maakindustrie. Ze helpen mensen aan het vinden van de juiste baan in de wereld van techniek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn