RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Spinvis in Gigant met tour ‘Be-Bop-A-Lula’

Spinvis staat zaterdag 14 oktober in de Gigant met zijn nieuwste album ‘Be-Bop-A-Lula’. Hij gaat door Nederland en België met zijn clubtour die vernoemd is naar het album.

Erik de Jong (Spinvis) begon als een zolderkamerartiest die muziek knipt, plakt en er iets nieuws van maakt. De muziek wordt gekenmerkt door samples van geluiden van objecten, zoals pannendeksels, fluitjes en kinderspeelgoed. In 2007 won hij de Popprijs op het Noorderslag-festival, waarmee hij de muziekwereld in ging. De afgelopen 20 jaar heeft Spinvis 6 albums uitgebracht en nu het zevende album ‘Be-Bop-A-Lula’, wat ook de tournaam is. Spinvis gaat hiermee samen met zijn band op zaterdag 14 oktober optreden in de Gingant om 20.30 uur.

,,We zochten een woord dat iets zou zeggen over deze tour. Het gaat over ons. Het gaat over onze tijd. Het gaat over ons leven op een avond in het heelal. Get woord is Be-Bop-A-Lula’’, zegt Spinvis.

Wil je meer informatie over de tickets en de tijden dan kun je kijken op www.gigant.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn