RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Speelhal The Game Box maakt opening bekend

Voormalig pand van boekhandel De Slegte aan de Hoofdstraat 159 staat alweer eventjes leeg. Wie er recentelijk nog langsgelopen is, zal vast en zeker opgemerkt hebben dat hier ‘coming soon’ een gloednieuwe arcadehal zal openen: The Game Box.

The Game Box is een speelhal waar bezoekers zich onder andere kunnen vermaken met flipperkasten, simulators en airhockey. Met de spellen kunnen tickets worden gewonnen, die kunnen worden ingeruild voor een kleine en grote prijzen. Geld wordt er niet uitgekeerd; The Game Box is dan ook geen gokhal, heeft initiatiefnemer Alain Dortants gezegd.

De eerste vestiging van het bedrijf opende afgelopen april in Almere. Vrijdag 19 oktober zal ook de vestiging in Apeldoorn haar deuren openen, met ingangen aan zowel de Hoofdstraat als de Nieuwstraat.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn