RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Speciale vlaggen voor vrijheid en het Rode Kruis in tijden van quarantaine!

APELDOORN - De Veluwse Vlaggen Industrie heeft in samenwerking met het Apeldoorns Bevrijdingsfestival een actie in het leven geroepen ‘vlaggen voor vrijheid in tijden van quarantaine’.

Juist nu de maatschappelijke betrokkenheid groot is en we als samenleving naar elkaar toe trekken willen we graag maatschappelijke hulp en respect met elkaar combineren. De opbrengst van deze actie zal volledig ten goede komen aan het Rode Kruis.

 

Het doel van de actie ‘vlaggen voor vrijheid in quarantaine’ is om in Apeldoorn, in de periode van 17 april t/m 5 mei, zoveel mogelijk de unieke bevrijdingsvlag uit te hangen. Op deze manier kunnen we toch extra stil staan bij de 75 jarige bevrijding van Apeldoorn en Nederland.

 

De speciale vlaggen kun je bestellen via https://www.vlaggen.com/nederlandse-vlaggen/75-jaar-bevrijding. Nogmaals de volledige opbrengst van de actie gaat naar het Rode Kruis, een organisatie die juist in deze moeilijke tijd alle steun kan gebruiken

 

RTV Apeldoorn besteedt in haar avonduitzending van vrijdag 3 april aandacht aan dit initiatief.  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn