RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Spannende avonturen in het Apeldoorns Sinterklaas Journaal

Het Apeldoorns Sinterklaas Journaal is weer van start gegaan. Jan de Hoop neemt je mee door alle ontwikkelingen van de Sint en zijn Pieten. De eerste aflevering van Het Apeldoorns Sinterklaas Journaal is al te bekijken op onder meer het YouTubekanaal van RTV Apeldoorn. 

Komen Pret en Praat Piet er met hun onderzoek achter wat er is gebeurd met de cadeautjes? Gaan de kinderen nog wel een cadeautje krijgen in hun schoen? Het Apeldoorns Sinterklaas Journaal houd je op de hoogte! De eerste aflevering is al te zien, maar de tweede aflevering is vanaf vrijdag 24 november te bekijken.

Intocht

Sinterklaas komt zaterdag 18 november aan in Het Pepernotenpark om 10.00 uur. Het Pepernotenpark is natuurlijk normaal gesproken het Oranjepark, maar speciaal voor Sinterklaas zijn aankomst is de naam veranderd. Naast de intocht zijn er ook nog verschillende activiteiten, zoals een pieten bootcamp, draaimolen en een silent disco. 

Meer informatie

De eerste aflevering is al te bekijken en op vrijdag 24 november kun je de tweede aflevering kijken. De afleveringen kun je onder meer bekijken via RTV Apeldoorn. De eerste aflevering kun je bekijken via https://www.youtube.com/watch?v=P8fBPlQRxxY.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn