RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Snelste kostuumwissel en dubbel rad des doods bij Wintercircus Apeldoorn

Net als voorgaande jaren strijkt ook dit jaar het Wintercircus weer neer aan de Voorwaarts. Het circus belooft een unieke, spectaculaire reeks shows. Een gloednieuw programma gevuld met 12 exclusieve wereldacts. Te zien van zondag 24 tot en met zaterdag 30 december.

,,Artiesten met naam en faam zorgen voor de ultieme en spraakmakende circusbeleving'', meldt spreekstalmeester Marc Boon. ,,De snelste kostuumwissel ter wereld, de duivelse diabolo’s van een jong Italiaans talent, indrukwekkende acrobatie van een gouden duo, klassevol jongleren, charmante kamelen en vrolijke ezels.''

Dubbel rad des doods

Hij vervolgt: ,,Muzikale clowns, een grote acrobatengroep, een fraai showballet, de vrolijke honden met een prijzenkast in het prestigieuze festival van Monte Carlo. Onbetwiste topper is het spectaculaire dubbele (!) rad des doods, winnaars van een Zilveren Clown 2023. Spanning en sensatie verzekerd. En dat 2 uur lang. Begeleid door een uitgebreid live-orkest.''

Het circus is te bezoeken door alle leeftijden. Tickets zijn te koop via www.wintercircusapeldoorn.com.

Op zaterdag 23 december is radioprogramma de Zaterdagmiddagmix van RTV Apeldoorn live aanwezig bij de opbouw en laatste voorbereidingen. Luister live van 13.00 tot 16.00 uur en hoor je de meest interessante nieuwtjes, weetjes en interviews. Luister via DAB+ kanaal 6D of rtv-apeldoorn.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn