RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Slachtoffer gewond bij mislukte straatroof in Apeldoorn, politie zoekt dader

APELDOORN - De politie zoekt de man die op dinsdagavond 15 januari in Apeldoorn een man van 29 uit die plaats op straat heeft willen beroven. Ze vraagt daarbij hulp van getuigen. Het slachtoffer raakte daarbij gewond.

De man slaat de Apeldoorner die avond met een hard voorwerp op zijn hoofd. Dit gebeurt rond 20.30 uur bij de ingang van het Westenenkerpark, niet ver van het Chinese restaurant aan de Arnhemseweg.

Bekijk de beelden:

De onbekende man verwondt zijn slachtoffer, maar maakt niets buit. Het signalement van de overvaller:

  • leeftijd ongeveer 20 jaar;
  • normaal postuur;
  • lengte ongeveer 1 meter 85.

De verdachte droeg een dikke, zwarte jas met een capuchon. De man sprak zonder opvallend accent. Na de beroving rende hij het Westenenkerpark in.

Heb je iets gezien, gehoord in de buurt van het park op dinsdagavond 15 januari tussen 20.15 en 20.45 uur, bel dan de tiplijn van de recherche op 0800-6070 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Vermeld het zaaknummer 2019023709. Je mag ook het digitale tipformulier van de politie gebruiken. Dat formulier vind je hier.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn