RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Servicewinkel Syntus verkoopt ook mondkapjes

APELDOORN - Op 2 juni opent de servicewinkel van Syntus Gelderland in Apeldoorn haar deuren weer voor reizigers. Dit gebeurt op een nieuwe locatie. De winkel is verhuisd van de Stationshuiskamer op station Apeldoorn naar het busstation, waar de winkel tot 2017 ook gevestigd was.

Van abonnementen tot mondkapjes
Voordeel van deze locatie is dat reizigers voortaan dichter bij de bussen bediend en geholpen worden. In de winkel kunnen reizigers terecht met vragen over het openbaar vervoer in de regio. Daarnaast is het mogelijk om abonnementen en reisproducten te kopen en saldo op te laden. Ook is mogelijk om in de servicewinkel mondkapjes, geschikt voor gebruik in het OV, aan te schaffen.

De winkel is open van maandag t/m vrijdag van 08.00 t/m 16.00 uur en zaterdag van 10.00 t/m 15.00 uur. 

Coronaproof
De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de nieuwe winkel. Medewerkers van Syntus Gelderland hebben zelf de handen uit de mouwen gestoken en de ruimte tot een volwaardige servicewinkel omgetoverd. Zo hebben zij een nieuwe balie en bureau geplaatst, de verlichting vernieuwd en geschilderd.

Bij het inrichten van de nieuwe servicewinkel is uiteraard rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Verplicht mondkapje dragen in het OV
Per 1 juni is het in Nederland voor reizigers van 13 jaar en ouder namelijk verplicht om een mondkapje te dragen in het OV. De mondkapjes kosten 2 euro per twee stuks (voor de heen- en terugreis).

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn