RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Senioren Sportmarkt & Week van de Seniorensport

Sporten is gezond, dat weet iedereen. Maar wat kan je als 65+’er eigenlijk doen aan sport? Dat kom je te weten op zaterdag 1 oktober, dan is er namelijk een Senioren Sportmarkt. Een markt waar aanbieders van sport en bewegen voor senioren zich presenteren aan de bezoekers.

Naast de stands waar informatie van de verschillende verenigingen gegeven worden, is er ook de mogelijkheid om een aantal sporten uit te proberen. De sportmarkt vindt plaats in de foyer van Omnisport Apeldoorn.

Steeds meer sportverenigingen in Apeldoorn hebben aanbod voor senioren. Sporten zoals voetbal, tennis, hockey en handbal worden in een aangepaste vorm aangeboden. Daarnaast zijn er veel kleine aanbieders die bij de buurthuizen en wijkcentra beweegactiviteiten aanbieden. Zoals yoga, (volks) dans en gymnastiek.

Om de senioren van Apeldoorn kennis te laten maken met de mogelijkheden die er zijn om aan sport te doen, hebben Stimenz, het Seniorenplatform Apeldoorn en Sportservice Apeldoorn de handen ineen geslagen om deze sportmarkt te organiseren.

Week van de Seniorensport

De Senioren Sportmarkt is tevens de start van de Week van de Seniorensport. Op de website van Sportservice Apeldoorn is een overzicht te vinden van de verenigingen waar je in deze week een proefles kunt volgen. Een gelegenheid om nieuwe sporten te ontdekken en uit te proberen.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn