RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Scooterrijdster gewond na aanrijding in Apeldoorn

Een meisje is dinsdagochtend 17 juli lichtgewond geraakt na een aanrijding op de Deventerstraat in Apeldoorn. Het ongeval gebeurde op de Kruising Deventerstraat/Wapenrustlaan. De bestuurder van de auto wilde bij de stoplichten rechts afslaan, maar zag daarbij de scooterrijdster over het hoofd. Beide personen hadden groen licht bij het stoplicht.

Het meisje raakte bij de aanrijding lichtgewond; zij kwam door de klap hard met haar hoofd op het asfalt terecht. Gelukkig bleek na controle van de ambulancedienst dat het meisje geen ernstig letsel had opgelopen, ze hoefde dan ook niet naar het ziekenhuis. Wel is de scooter total loss.

Door de aanrijding ondervond het verkeer op de kruising enige hinder.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn