• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opnieuw schoten gehoord in Klarenbeek

KLARENBEEK - Op de Hooiland in Klarenbeek zijn donderdagavond tot twee keer toe schoten gehoord. De politie rukte beide keren groots uit.

De eerste keer dat er schoten gehoord werden was rond 18.30 uur. De politie meldde zich bij een bouwkeet op de Hooiland en zocht naar sporen, maar kon niet achterhalen of er daadwerkelijk geschoten was. Er werd onder meer met honden gezocht naar een schutter. Er werd niet veel gevonden en de politie vertrok ook snel weer. 

Maar rond 21.50 uur werd er weer een melding gedaan van een schietpartij. Weer gingen agenten ter plaatse. "We nemen deze melding zeker serieus, daarom zijn we daar nu weer aanwezig", meldt politiewoordvoerder Sven Strijbosch. "Er worden knallen gehoord, maar het is niet helder of er ook daadwerkelijk geschoten is."

Ook vrijdagochtend, bij daglicht, zal de politie verder zoeken naar sporen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00