• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Schietpartij in woonwijk; drie kogelgaten in auto

APELDOORN - In Apeldoorn is maandagavond laat een schietpartij geweest in de Gentiaanstraat. Volgens de politie zijn in de woonwijk twee personen beschoten. Zij zijn niet gewond geraakt.

Een correspondent meldt dat het volgens de officier van dienst van de politie gaat om een man en een vrouw. Ze wisten dekking te zoeken achter een auto, zodat zij niet werden geraakt. Beiden zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Tekst gaat verder onder de video.

In de straat zouden acht hulzen gevonden zijn. In de auto bevonden zich drie kogelgaten. De politie heeft maandagavond de directe omgeving afgezet. Er wordt onder meer naar de overige hulzen gezocht. Over mogelijke daders is nog niets bekend.

Afbeelding
Foto: Persbureau Heitink

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Vibe
19:00 tot 20:00