• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Schietpartij Apeldoorn: dader nog spoorloos, onderzoek loopt

APELDOORN - Een nog onbekende schutter heeft maandagavond het vuur geopend op een 28-jarige vrouw uit Apeldoorn en een 31-jarige man uit Duiven. Dat meldt de politie dinsdag over de schietpartij aan de Gentiaanstraat in Apeldoorn.

Een videocorrespondent meldde maandag dat de man en de vrouw dekking zochten achter een auto, zodat ze niet werden geraakt. Er zijn geen gewonden gevallen bij de schietpartij. 

Hoe vaak er is geschoten is volgens de politie nog niet duidelijk. In de straat zouden in ieder geval acht hulzen gevonden zijn en er zaten zeker drie kogelgaten in een auto. 

De politie heeft maandagavond gezocht naar de mogelijke dader(s), maar er is niemand gevonden.

Zie ook: Schietpartij in Apeldoorn; drie kogelgaten in auto

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Vibe
19:00 tot 20:00