RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Schietincident Apeldoorn mogelijk door drugsruzie

APELDOORN - Een drugsruzie is mogelijk de aanleiding voor het schietincident woensdag aan de Voldersdreef in Apeldoorn. Dat meldt de politie.

Enkele mannen kregen daar rond 15.30 uur ruzie. Een van hen schoot op een schoolplein op een 22-jarige Apeldoorner. Die raakte niet gewond. De dader vluchtte samen met een andere man op een scooter.

Getuigen melden dat kort na het schietincident iets uit een passerende auto werd gegooid. Agenten troffen vervolgens een zakje met wit poeder aan. Het gaat vermoedelijk om cocaïne.

Zie ook: Politie doet onderzoek na schietincident in Apeldoorn

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn