• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Schaakmiddagen in de Vlindertuin

APELDOON - In speelparkje de Vlindertuin zijn schaakmiddagen op zondag 18 augustus, 25 augustus en 1 september. Telkens van 13 tot 16 uur.

Schaakacademie Apeldoorn organiseert de schaakmiddagen. Iedereen is welkom. Je kunt op de schaaktafel spelen en partijen spelen op een pleinschaakspel. Internationaal meester Merijn van Delft is de eerste zondag aanwezig. De Vlindertuin is bij de kruising van Ravelijn en de Woudhuizerallee.

Er zijn vanaf woensdag 4 september in wijkcentrum Het Bolwerk weer schaaklessen voor senioren (ochtend) en jeugd (middag).

Voor meer informatie: www.schaakacademieapeldoorn.nl

Vriendelijke groet,
Karel van Delft

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00